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Response to Proposers’ Questions

5.1 Question: Do we need to fill out our parts of the Standard Master Agreement in Appendix A

or is it just for us to acknowledge?

Answer: At this time the Master Agreement and Purchase Agreement are provided for your

information and review only. After award Ed Tech JPA will work with awarded vendors to get these

agreements finalized and available for member use.

5.2 Question: "3.3.5 Confirm that the Solution has the capability to share data amongst users,

within school sites, and across the customer’s organization." - Can you specify what type of data this

refers to?

Answer: Some possible data elements that may be shared could be: custom made item banks,

standards, rubrics, and surveys. Criteria number 3.3.8.1 allows vendors to describe the type of data that

can be shared amongst users in their Solution:

“**3.3.8.1 Describe the items that can be shared with other users (including teachers, schools

and institutions) in the Solution, and include any limitations in what can be shared (ex: sharing custom

made item banks, standards, rubrics, surveys).**”

If your Solution allows for data sharing we recommend selecting “Yes” for criteria number 3.3.5 and

providing details in criteria numbers 3.3.8 and 3.3.8.1.

5.3 Question: Section 1.11 asks for "Management contact information" for each Subcontractor.

Are you asking for a contact from the Subcontractor (e.g. if using Google Cloud, a contact person at

Google), or the contact information of the Vendor employee who manages that Subcontractor?

Answer: Please provide the name and contact information of the person who can best speak to

the nature of the relationship, including the responsibilities of the subcontract and any questions Ed Tech

JPA Members may have about subcontractor privacy and security practices.


